Nöje

Camilla Läckberg ställer in sommarens planer: “Batteriet tog tvärslut”

Häromveckan nämnde Camilla Läckberg att hon hade ställt in en resa på grund av hälsoskäl, något som oroade hennes fans. Nu berättar författaren mer om sitt hälsotillstånd.

Foto: Instagram @lackberg

Camilla Läckberg tycks ständigt ha ett nytt projekt i kikaren, oavsett om det rör sig om att skriva manus till en tv-serie eller att lansera sitt eget vin. Men häromveckan tog författarens späckade schema ut sin rätt – hon bestämde sig för att ställa in en resa av “hälsoskäl”, något som gav upphov till en del oro hos hennes följare på Instagram.

“Lyssnar på varningssignalen”

“Skrämde upp lite vänner, o fick även en del bekymrade DM från er när jag utan närmare förklaring skrev att jag ställt in en resa pga hälsoskäl. Var inte meningen oroa någon, och handlar helt enkelt om att batteriet tog tvärslut. Ironiskt nog efter några dagars avkoppling på landet”, skriver Läckberg och fortsätter:

“Och ja, jag lyssnar på varningssignalen. Har ställt i princip allt hela sommaren. Blir en liten utflykt imorgon som vi sett fram emot länge, o tror det kommer gå fint – i övrigt breder sommaren ut sig helt tom och jag signalerar ”osocial” så gott jag kan och håller tummarna vännerna finns kvar när jag kommer ut på andra sidan med grönt på batteriet.”

Första lediga sommaren på 20 år

I slutet av juni delade Läckberg med sig av nyheten att hon hade skrivit klart grovmanuset till sin nya bok ”Gökungen”. Kanske är det denna milstolpe som möjliggör att Läckberg nu kan ha sin första lediga sommar på tjugo år:

“Har hittills haft någon form av deadline efter varje sommar, vilket inneburit jag suttit varje sommar och jobbat. I år ska jag njuta och vila!”, skriver hon. “Läser, badar, tränar, promenerar, kollar tv-serier, dricker låtsaskaffe från Pollys låtsascafé, lagar mat och sover. Kommer inte försvinna från insta, men kommer vara aktiv i den mån det bara känns kul och inte som ett krav. Puss på er.”

Foto: Instagram @lackberg

Foto: Instagram @lackberg

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!