instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Cyber Monday – 15 favoriter att klicka hem på rean

Av: Metro Mode

Cyber Monday är här! Här förklarar vi vad cyberrymden egentligen har att göra med den måndagen då vi shoppar loss som aldrig förr. Vi har dessutom (web)fönstershoppat de finaste kläderna, trendig inredning och snygg teknik som du har chansen att klicka hem på Cyber Monday. Passa på att fynda julklapparna redan nu!

Åhléns kör 30% Rabatt idag vid köp för 600 kronor med koden CM30

Nordic Nest har 10-70% Rabatt på nästan allt!

Bangerhead kör upp till 25% Rabatt på favoriter inom hårvård, hudvård, makeup och doft!

Foto: iittala

Vad är Cyber Monday?

Vadå Cyber Monday? Cyber Monday kommer ifrån USA, och syftar på måndagen efter Thanksgiving. Begreppet myntades 2005 av Ellen Davis och Scott Silverman, och skapades som en köpteknik för att uppmuntra människor att shoppa mer online. Cyber Monday blev snabbt onlineshoppingdagen nummer 1, då folk klickade hem mer varor än någon annan dag på året. Tillsammans med Black Friday, som kommer tre dagar tidigare, markerar det början på den stora julhandeln i USA. Termen Cyber Monday har i dag spridit sig över USA:s gränser och nu kan vi i Sverige även onlineshoppa fina varor för extra bra priser.

Här har vi samlat 15 superköp som du har chansen att klicka hem idag på Cyber Monday. Köp något fint till dig själv, eller passa på att köpa julklapparna redan nu för att slippa sista minuten-stressen!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår