Nöje

David Beckhams påstådda älskarinna Rebecca Loos: “Han framställer sig själv som ett offer”

I dokumentären BECKHAM har både David och Victoria Beckham uttalat sig om fotbollsspelarens påstådda otrohet under tiden som han spelade för Real Madrid i början av 2000-talet. Nu bryter Davids påstådda älskarinna Rebecca Loos tystnaden för första gången sedan dokumentären släpptes.

Foto: Alamy

Tidigare denna månad var det premiär för BECKHAM, Netflix nya dokumentärserie om David Beckhams händelserika liv och karriär. I ett av avsnitten lyfts den otrohetsskandal som skakade paret Beckhams äktenskap 2004.

Foto: Alamy

“Det fanns några fruktansvärda historier som var svåra att hantera. Det var första gången som jag och Victoria hade upplevt en sådan påfrestning i vårt äktenskap. Jag vet inte. Jag vet ärligt talat inte hur vi tog oss igenom det”, säger David i dokumentären.

Senare tillägger han: “Att se [Victoria] sårad var otroligt jobbigt. Men vi är kämpar. Och vid den tiden behövde för kämpa för varandra, vi behövde kämpa för vår familj. Och det vi hade var värt att kämpa för. Men i slutändan är det vårt privatliv.”

Foto: Shutterstock

Rebecca Loos om David Beckham: “Måste ta ansvar”

Nu har Rebecca Loos, Davids påstådda älskarinna från tiden med Real Madrid, uttalat sig om dokumentären. I en intervju med Daily Mail uttrycker hon frustration över hur David hanterar ämnet:

“Han måste ta ansvar”, säger hon och fortsätter: “Han kan självklart säga vad han vill, och jag förstår att han har en image som han måste bevara, men han framställer sig själv som offret och får mig att framstå som en lögnare, som om jag har hittat på alla de här historierna. Han antyder indirekt att jag är den som har fått Victoria att lida.”

Foto: Instagram @rebeccaloosofficial

Loos – som numera bor i Norge, är gift och har två barn – understryker att det enligt henne var David själv som åsamkade Victoria smärta:

“Det värsta är att han säger att han inte gillade att se sin fru lida. Det störde mig. För det var han som orsakade lidandet. Han hade helt enkelt kunna säga att det var en jobbig tid och att han inte ville prata om det. Om du inte vill ta ansvar för saker och ting på grund av din familj och dina barn är det helt okej […] Men han fick det att framstå som om… det vore mitt fel, att han inte hade något med det här att göra.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!