Borgmästargården, Falkenberg.
Motivering: För att på rekordtid ha tagit sig till elitnivå med hjälp av säsongsanpassade bakverk på lokalproducerade ingredienser där allt paketeras på bästa sätt av den kaffe- och tekunniga personalen.
Foto: Instagram/@borgmastargardenfbg
Borgmästargården, Falkenberg.
Motivering: För att på rekordtid ha tagit sig till elitnivå med hjälp av säsongsanpassade bakverk på lokalproducerade ingredienser där allt paketeras på bästa sätt av den kaffe- och tekunniga personalen.
Foto: Instagram/@borgmastargardenfbg
Güntherska hovkonditori & schweizeri, Uppsala.
Motivering: För att ha lyft sitt hedonistiska utbud av oemotståndligt kreativa bakverk till nya höjder och skapat en mötesplats som får det bästa inom svensk kondiskultur att blomstra.
Foto: Guntherska.se
Güntherska hovkonditori & schweizeri, Uppsala.
Motivering: För att ha lyft sitt hedonistiska utbud av oemotståndligt kreativa bakverk till nya höjder och skapat en mötesplats som får det bästa inom svensk kondiskultur att blomstra.
Foto: Guntherska.se
R C Chocolat, Sigtuna.
Motivering: För att med stor hantverksskicklighet ha skapat ett möte mellan fransk och svensk konditorikultur där experimentlusta och atmosfär gör att man ständigt längtar tillbaka.
Foto: Instagram/@rcchocolat
R C Chocolat, Sigtuna.
Motivering: För att med stor hantverksskicklighet ha skapat ett möte mellan fransk och svensk konditorikultur där experimentlusta och atmosfär gör att man ständigt längtar tillbaka.
Foto: Instagram/@rcchocolat
Bageri Petrus, Stockholm.
Motivering: För att med stort hantverkskunnande kombinera passion och innovation till perfektion som gör dem fortsatt ohotade i svenska bageritoppen.
Foto: Instagram/@bageripetrus
Bageri Petrus, Stockholm.
Motivering: För att med stort hantverkskunnande kombinera passion och innovation till perfektion som gör dem fortsatt ohotade i svenska bageritoppen.
Foto: Instagram/@bageripetrus
Budhas kafferosteri, Lycksele.
Motivering: För att kombinera djup kunskap om förädling av den bästa råvaran med ett bemötande av varje gäst som vore det en vän.
Foto: Instagram/@budhaskafferosteri
Budhas kafferosteri, Lycksele.
Motivering: För att kombinera djup kunskap om förädling av den bästa råvaran med ett bemötande av varje gäst som vore det en vän.
Foto: Instagram/@budhaskafferosteri
Hornuddens ekocafé, Strängnäs.
Motivering: För att med fortsatt bravur skapa en komplett upplevelse för alla sinnen med hållbara fikastunder i hjärtlig miljö, där allt – från jord till fikabord – är ekologiskt.
Foto: Hornudden.net
Hornuddens ekocafé, Strängnäs.
Motivering: För att med fortsatt bravur skapa en komplett upplevelse för alla sinnen med hållbara fikastunder i hjärtlig miljö, där allt – från jord till fikabord – är ekologiskt.
Foto: Hornudden.net
Taxinge slottscafé, Nykvarn.
Motivering: För att erbjuda fikalystna en tårt- och kakbuffé av sällan skådat slag i en spännande och ombonad miljö som skapar ett utflyktsmål att återkomma till ofta.
Foto: Instagram/@taxingeslott
Taxinge slottscafé, Nykvarn.
Motivering: För att erbjuda fikalystna en tårt- och kakbuffé av sällan skådat slag i en spännande och ombonad miljö som skapar ett utflyktsmål att återkomma till ofta.
Foto: Instagram/@taxingeslott
Sivans café och butik i Baljered, Stora Levene.
Motivering: För att med sinnrikt entreprenörskap ha lyckats kombinera mathantverk och fikastund till en unik upplevelse i en fantastisk miljö värd att besöka igen och igen.
Foto: Sivansost.se
Sivans café och butik i Baljered, Stora Levene.
Motivering: För att med sinnrikt entreprenörskap ha lyckats kombinera mathantverk och fikastund till en unik upplevelse i en fantastisk miljö värd att besöka igen och igen.
Foto: Sivansost.se