instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Från Mexiko till Hong Kong – vi har listat 8 av världens vackraste restauranger!

Av: Metro Mode

God mat i alla ära, men det är så sant som det är sagt – vi äter med ögonen också! Vi har listat åtta Instagramvänliga restauranger i olika världsdelar och länder som alla har det där lilla extra. Vilken är din favorit?

Foto: Sketch / Zambezi House

Vad kännetecknar en bra restaurang? Många skulle nog säga att det är maten som är det viktigaste, men miljön har för många minst lika stor betydelse. För att lyckas fånga restauranggästernas uppmärksamhet är det därför viktigt att satsa på inredningen, arkitekturen och restaurangen ska helst vara belägen på en spektakulär plats – med storslagen utsikt!

Det är många faktorer som spelar in och det kan vara svårt att pricka in alla, men det finns en rad guldkorn runt om i världen. I bildspelet nedan har vi listat åtta restauranger som är några av världens vackraste och som ofta dyker upp på högt värderade listor över världens vackraste restauranger. Vilken restaurang vill du helst besöka?

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår