instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Här är 15 kändisar som valt bort alkoholen – och det här händer när du gör det!

Av: Metro Mode

Utgångar och middagar är ofta förknippade med alkohol, men det finns även de som avstår helt. Det finns en hel del hälsofördelar med att vara nykterist och nedan följer 15 kändisar som helt valt att avstå från att dricka alkohol.

Foto: REX

Inte nog med att du sover bättre när du avstår från alkohol så får du även mer lyster i hyn och mer energi. Forskare har bevisat att det finns en hel rad hälsofördelar med att inte dricka alkohol. Och hur kul är det egentligen att vara bakfull dagen efter och inte ha kraft till att hitta på något roligt?

Ett glas här och där påverkar dig inte särskilt mycket och visst kan det vara trevligt att sippa på en drink eller skåla med champagne vid tolvslaget på nyårsafton! Men det kan vara hälsosamt att påminna sig själv om att det inte är helt fel att ta det lite lugnt ute i vimlet. Nedan kan du ta del av 15 kändisar som valt att bli nykterister.

Läs också: Forskare: Detta händer i kroppen när du slutar dricka alkohol

Källa: Måbra Expressen  Harper’s Bazaar

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår