Nöje

Här är artisten som ger sig in i debatten om Britney Spears: “Hon är en pengako”

I en tidigare artikel har vi skrivit om Britney Spears förmyndarskap och om att hon inte längre vill ha sin pappa som vårdnadshavare. Många fans världen över har varit oroliga över hennes hälsa. Nu har fansen bett Cher ringa Britney och kolla så att allt är okej med henne. 


Foto: Britney Spears

Cher är en kvinna som vågar stå upp för vad hon tycker och känner. Hon har starka åsikter om “Free Britney”-rörelsen och säger att de människor som tjänar pengar på hennes karriär behandlar henne som en “penga-ko” och ser inte till Britneys bästa.

Popikonen Cher använder Twitter ofta för att uttrycka sina ofiltrerade åsikter om olika event och händelser. I en tweet från 26 augusti delade hon en tweet om Britney där hon skriver att Britney har jobbat hårt och att hon var en “Golden Goose” som drog in mycket pengar, men som sedan blev sjuk och nu är en “penga-ko”. Hon ifrågasätter de som tjänar pengar på henne nu och undrar ifall de verkligen vill att hon ska bli frisk.

 

Cher tweets about Britney Spears conservatorship

Cher’s tweet om Britney Spears.

Tidigare i år har Cher skrivit på Twitter och ifrågasatt varför Britney fortsätter arbeta om hon uppenbarligen behöver en förmyndare som tar hand om hennes ekonomi och karriärval.

Britneys förmyndarskap har nu förlängts till 1 februari 2021. Jamie Lynn Spears, Britney’s yngre syster, har i en domstol sagt att hon är förvaltare av sångarens egendom och ber nu om att alla tillgångar borde flyttas till samma fond, som hon skulle vara vårdnadshavare för isåfall.

Källa: Today / The New York Times / Apple News

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!