Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Här hittar du Stockholms bästa milkshakes – 3 ställen du måste besöka

Influencern, foodien och bloggaren Norrskenet älskar allt som har med pastellfärgade sötsaker att göra. En av specialitéerna sedan många år är milkshakes. “Det är verkligen min grej! Är ju liksom glass i flytande format. Här har jag listat min tre favoritställen i Stockholm – för en syndigt god milkshake!” 

I bildspelet nedan kan du läsa kommentarer kring samtliga milkshakeställen i Stockholm som du (och vi!) måste besöka inom kort. Varning för cravings utöver det vanliga…

Foto & text: “Norrskenet” – Milana Chigridow

Nummer 1 - Bar Burger Café 

Nummer 1 - Bar Burger Café 

“Mina livs godaste shakes (bortsett från den med blåbär, bottennapp!) varenda en är unik på sitt eget vis. Så otroligt goda och välgjorda – varken för sliskiga eller för kalla, men väldigt söta (för mig var sötheten perfekt!). Den vinnande smaken var antigen nutella eller snickers. Hallonsmaken påminde mig om en bakelse, som att dricka en macaron-bakelse helt enkelt. 11/10 poäng helt enkelt!”

Foto: "Norrskenet" - Milana Chigridow

Nästa bild
Nummer 2 - Löfbergs Stockholm 

Nummer 2 - Löfbergs Stockholm 

“Dessa shakes är med kaffe eller till och med något så spejsat som cold brew (jag håller mig till vanlig espresso tack). Iallafall, tänk er en uppdaterad islatte fast extra krämig och med massa choklad – det kan ni få här! Dessa är inte lika söta som de andra i listan, vilket är ett stort plus för den som inte gillar alltför sött!”

 

Foto: "Norrskenet" - Milana Chigridow

Nästa bild
Nummer 3 - Gröna Lund – Jetline 

Nummer 3 - Gröna Lund – Jetline 

“Lite taskigt att ta med ett ställe som är stängt halva året, men men, den kompenserar upp det med att bjuda på den härliga miljön. Här är shakesen väldigt isiga, nästan som slushies. Dock är det gjort på bara glass och grädde (och is!) så inga artificiella konstigheter är i. Sötast av alla milkshakes på listan dock!”

Foto: "Norrskenet" - Milana Chigridow

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!