Inlagd sill till julbordet på Leif Mannerströms vis
Det finns få saker som smakar så mycket jul som inlagd sill. Den blir också något alldeles extra om du gör den själv. Vi vänder oss till Leif Mannerström för att hitta de bästa julrecepten, är det någon som är proffs på sill så är det en av våra allra mest folkkära stjärnkrögare.
Leif Mannerströms Glasmästarsill görs på klassiska julkryddor med smak av lagerblad, kryddpeppar, dill, ingefära, pepparrot och senapskorn. Stjärnkrögaren och tv-personligheten har en gedigen erfarenhet av husmanskost och julmat och receptet är hämtat från boken “Mannerströms julkokbok.” Med detta recept på inlagd sill som ett ess i rockärmen finns det få saker som kan gå fel på julbordet!
För fler tips om hur du lagar julmat från grunden, kolla in Mannerströms julkokbok som innehåller recept på allt du behöver och lite till.