instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Planera och reflektera under 2021! Fina kalendrar, dagböcker och bullet journals

Av: Metro Mode

Oavsett om du är på jakt efter en kalender, dagbok eller kanske en fin bok att skriva ner dina tankar i så finns det många inspirerande alternativ att välja mellan. Vi har samlat de finaste nedan!

Foto: Unsplash

Om det var en sak vi lärde oss under 2020 så var det att vi aldrig kan veta vad det kommande året för med sig. För de flesta av oss kastades vardagen helt omkull och vi fick en livsstil som vi aldrig hade kunnat förvänta oss. Med andra ord kan vi inte planera för 2021 och tro att vi kan bestämma exakt hur året kommer att bli – däremot kan vi göra det bästa av det under tiden det pågår.

Det finns många olika sätt att hantera vardagen: kanske är du en person som vill skriva fysiska listor för att sedan kunna stryka punkterna under dagen? Eller så kanske du har som vana att skriva några rader om dagen som gått innan du somnar? Om du inte redan gör det så kan vi rekommendera att börja med det omgående!

För att hjälpa dig att hålla kursen under 2021 så har vi här nedanför samlat några redskap i form av kalendrar, anteckningsböcker, dagböcker och bullet journals – vilken satsar du på 2021?

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår