Nöje

Här är kändisarnas vackra förlovningsringar de postat på Instagram

Kungliga dyrgripar, vinklade diamanter och hjärtformade stenar – här är några av de mest påkostade och ovanliga förlovningsringarna som kändisvärlden har bjudit på genom åren.

Foto: Instagram @arianagrande & @katyperry

Traditionella förlovningsringar i all ära, men visst är det lite extra roligt när en kändis visar upp en ovanlig förlovningsring! Här är några av de mest unika förlovningsringarna från kändisvärlden, från Ariana Grandes omtvistade diamant- och pärlring till Lady Gagas hjärtformade historia.

Ariana Grande

Ariana Grande

I december 2020 förlovade sångfågeln Ariana Grande sig med sin kärlek Dalton Gomez – och lade samtidigt upp en bild på Instagram där hon visade upp den något okonventionella ringen som består av både en diamant och en pärla.

Foto: Instagram @arianagrande

Nästa bild
Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Den 18 oktober förra året förlovade realitystjärnan Kourtney Kardashian sig med Travis Barker. Den påkostade ringen, som uppges vara värd en miljon dollar, blev säkert pricken över i:et under det romantiska frieriet på stranden.

Foto: Instagram @kourtneykardashian

Nästa bild
Demi Lovato

Demi Lovato

På tal om påkostade ringar, Demi Lovatos förlovningsring som hon fick av Max Ehrich i juli 2020 gick inte av för hackor, med sitt pris på 500 000 dollar.

Tyvärr höll förlovningen inte i sig och paret gick skilda vägar endast ett par månader senare.

“Jag tror att jag rusade in i något som jag trodde att jag borde göra”, har Lovato sagt om förlovningen.

Foto: Instagram @demilovato

Nästa bild
Katy Perry

Katy Perry

2019 friade skådespelaren Orlando Bloom till Katy Perry på Alla Hjärtans Dag. Det visade sig bli en lång förlovning, med tanke på att paret inte har gift sig än – men det gör det självklart inte mindre romantiskt!

 

 

Foto: Instagram @katyperry

Nästa bild
Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski förlovade sig med sin kärlek Sebastian Bear-McClard 2018. Då hade paret endast känt varandra några veckor, men deras kärlek har hållit och i fjol välkomnade de sin son Sylvester Apollo.

Den ovanliga ringen, som är designad av Bear-McClard och Ratajkowski själva, består två individuella diamanter på en gyllene ring.

Foto: Instagram @emrata

Nästa bild
Meghan Markle

Meghan Markle

Meghan Markles förlovningsring har en väldigt speciell historia: Den var designad av prins Harry och har två diamanter som tillhörde hans mamma, prinsessan Diana.

 

Foto: Alexi Lubomirski

Nästa bild
Kim Kardashian

Kim Kardashian

Även om Kim Kardashians äktenskap med Kanye är över så kan vi fortfarande beundra den tjusiga förlovningsringen han gav henne när det begav sig! Denna dyrgrip är värd mellan 2,5 och 3 miljoner dollar.

 

 

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild
Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga och Taylor Kinney är visserligen inte förlovade längre, men visst måste vi ändå nämna denna hjärtformade ring som Gaga fick av honom 2015.

“Han gav sitt hjärta till mig på Alla Hjärtans Dag och jag sa JA”, skrev artisten på Instagram.

 

Foto: Instagram @ladygaga

Nästa bild
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez är som bekant numera förlovad med Ben Affleck (igen!) men det gör inte denna pampiga förlovningsring som hon fick av Alex Rodriguez 2019 mindre imponerande.

Foto: @jlo

Nästa bild
Emma Stone

Emma Stone

Emma Stone förlovade sig med sin kärlek Dave McCary 2019 och visade glatt upp den unika pärlringen när hon släppte nyheten på Instagram.

 

Foto: @davemccary

Nästa bild
Sophie Turner

Sophie Turner

En annan som släppte nyheten om sin förlovning på Instagram är Game of Thrones-stjärnan Sophie Turner. Hon förlovade sig med Joe Jonas i oktober 2017 och passade då på att lägga upp denna fina bild.

Foto: @sophiet

Nästa bild
Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Den 28 november 2021 friade finansmannen Bader Shammas till flickvännen Lindsay Lohan med en vacker diamantring från Harry Winston!

Foto: Instagram @lindsaylohan

Nästa bild
Maria Sharapove

Maria Sharapove

I december 2020 berättade Maria Sharapova att pojkvännen Alexander Gilkes (brittisk affärsman) friat med en fantastisk vacker smaragdskuren diamantring i 18k roséguld från designern Jessica McCormack

Foto: Instagram @mariasharapova

Nästa bild
Priyanka Chopra

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra och Nick Jonas förlovade sig i juli 2018. Hon fick en vacker diamond ring med fyrkantigt snitt!

Paret gifte sig i december samma år i storslaget bröllop i Indien!

Läs om bröllopet här!

 

Foto: Instagram @officialraveenatandon

Nästa bild
Karlie Kloss

Karlie Kloss

I juli 2018 förlovade sig modellen Karlie Kloss och Joshua Kushner (bror till Donald Trumps svärson). En vacker cushion-cut diamantring! Paret gifte sig i oktober samma år.

Foto: Instagram @karliekloss

Nästa bild
Nicola Peltz

Nicola Peltz

I juni 2020 friade Brooklyn Beckham till Nicola Peltz med en vacker smaragdskuren diamantring!

Paret gifte sig i april 2022 och bröllopet sägs ha kostat närmare 37 miljoner kronor.

 

Foto: Instagram @brooklynbeckham

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!