Nöje

Kanye West ansöker om att byta sitt officiella namn till Ye

Det har skrivits mycket om att Kim Kardashian och Kanye West ansökt om skilsmässa, men nu ansöker även Kanye om något annat – han ansöker om att byta namn till Ye.

Foto: Getty Images

Måste hålla ihop för att uppfostra barnen

Efter sju år som gifta går nu kändisparet skilda vägar. Kim och Kanye har under åren skaffat fyra barn tillsammans och först flera månader efter att skilsmässan blivit offentlig berättar Kim om varför paret valt att separera. Hon säger i “Keeping up with the Kardashians” att hon har fastnat på en plats i flera år, att maken flyttar till en annan stat varje år och att hon måste hålla ihop för att kunna uppfostra barnen. “Han är en fantastisk pappa, han har gjort ett otroligt jobb”, säger hon också.

Vill varken ha för- eller efternamn

I skilsmässoansökan har Kim inte bett om att ta bort namnet West ur sitt efternamn. Kanye däremot, vars fullständiga namn är Kanye Omari West, har nu lämnat in en ansökan om att byta namn till enbart “Ye.” Han önskar alltså att endast heta Ye, utan vare sig något mer förnamn eller något efternamn.

Detta är dock inte första gången vi hör om att han vill byta namn till Ye. 2018 tweetade han “the being formally known ans Kanye West. I am Ye.”

Läs också:

Kanye West är nu den rikaste svarta mannen i amerikansk historia.

Kim Kardashian har ansöker om skilsmässa från Kanye West.

Kardashianfamiljen släpper en ny realityserie.

Fansen förundras över hur Kardashianfamiljens ansikten har förändrats genom åren.

Kim Kardashian talar ut om Kanyes sjukdom: “Ber om medkänsla och empati.”

Källa: BBC

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!