instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Kenza har gift sig – se bilder från bröllopet här!

Av: Metro Mode

Kenza Zouiten och Aleks Subosic har gift sig! Iklädd en sagolik drömklänning sa Kenza ja till sin man.

Foto kenzas@instagram, Karin Törnblom / IBL Bildbyrå

Annons

I helgen var det äntligen dags för Kenza Zouiten och Aleks Subosic att gifta sig. Under en ceremoni vid Rånäs Slott, strax norr om Stockholm, sa de ja till varandra. “Lyckligaste dagen i mitt liv”, skriver Kenza på Instagram. Hon bar en fantastisk klänning designad av Ida Sjöstedt, med spetsdetaljer och djup urringning i ryggen.

Enligt Kenza var ungefär 120 till 150 gäster inbjudna, och närvarade gjorde bland annat bloggstjärnorna Daniel Paris och Angelica Blick. Kenza och Aleks träffades för nio år sedan, och förlovade sig förra året under Kenzas 25-årsfest. Nu väntar en smekmånad längs med medelhavskusten för brudparet.

29/7. Happiest day of my life!! ? (? by @fabianwester)

Ett inlägg delat av Kenza Zouiten (@kenzas)

“You may kiss the bride” sa prästen. Så jag gjorde det! Den här fantastiska människan gifte sig och det var omöjligt att hålla tillbaka tårarna! Störst av allt är kärleken. Alltid. Tack för påminnelsen Kenza och Aleks ❤️?

Ett inlägg delat av DANIEL PARIS (@danielparis)

Jag önskar er båda ett liv av lycka, kärlek och välgång. Tack för att ni finns och för att jag fick dela er stora dag med er. Kärleken som jag känt under denna helg kommer jag bära med mig så länge jag lever ❤️?

Ett inlägg delat av DANIEL PARIS (@danielparis)

No comment ????

Ett inlägg delat av Aleks Subosic (@tulibudibudachu)

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår