instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

2 goda och smakrika kycklingrecept till grillen

Av: Metro Mode

Med två smakrika kycklingnyheter i årets grillsortiment sätter Lönneberga smak på årets grillsäsong. Spana in de härliga recepten inför sommarens grillfester nedan!

Foto: Lönnerberga

Allt fler väljer kyckling på tallriken, även under grillsäsongen. Från vecka 16 är Lönnebergas hela grillsortiment av färsk, färdigmarinerad svensk kyckling ute i butik, redo att läggas på grillen.

Det populära färdigmarinerade grillsortimentet utökas med en bröstfilé och ett spett i nya smaksättningar. Precis som övrigt sortiment är de smaksatta med färska örter och kryddor. “De färdiga grillspetten har blivit lite av vårt signum och årets smak sticker ut. med sin fräscha och lite heta kryddning. Svenskarnas favorit alla kategorier när det gäller kyckling är bröstfilén, årets nyhet hämtar inspiration från det Thailändska köket som svar på det stora intresset för smaker från Asien”, säger Johanna Nathhorst, Brand Manager Lönneberga.

Spana in recepten nedan!

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår