Nöje

Länderna du måste besöka – här är de trendigaste resmålen 2019!

Går du redan nu i tankar om nästa års semester? Här listar vi fyra resmål som spås bli extra trendiga att besöka 2019!

resemal-2019Foto: Unsplash @brunovdkraan & IBL/ David Davis Photoproductions RF / Alamy

En resa till Grekland, Sydafrika eller kanske Italien? Nu vill vi vidga våra vyer ännu mer! Organisationen World Tourism Organization, UNWTO, har nu gjort en kartläggning över de länder som har fått störst ökning i antalet turister mellan 2016 och 2017. Ska du redan nu planera nästa års resa? Ta en titt nedan på vilka länder som kommer vara några av de absolut trendigaste att besöka.

Källa: SvD Perfect Guide & ui.se

Mongoliet 

Mongoliet 

Mongoliet ligger mellan Ryssland och Kina i nordöstra Asien. Herdekulturen dominerar fortfarande och landskapet består av mycket öken och berg.

 

Foto: Getty/ Taylor Weidman / Contributor

Nästa bild
Bhutan

Bhutan

Du har nog inte hört så många som har besökt Bhytan som ligger i sydasien, mitt i Himalayas bergskedja. Sedan 2016 har besökarna ökat med 21 procent. Här möts du av fantastiska vyer och kan checka in på en lyxig resort.

Foto: IBL/ Mint Images/REX

Nästa bild
Uruguay

Uruguay

Besök Sydamerika, men ett lite mer unikt land! I år har besökarna i Uruguay ökat med 21 procent. Man tror att det är Montevideo och även ön José Ignacio som har bidragit till fler turister.

Foto: IBL/ Gary John Norman/Nature Picture Library/IBL

Nästa bild
Paraguay

Paraguay

Paraguay blir ett allt mer trendigt resmål! Iguazufallen måste ses, även huvudstaden Asunción. Från 2016 har turisterna ökat med 17.5 procent.

Foto: IBL/ David Davis Photoproductions RF / Alamy

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!