I slutet av mars gick Michaela Forni ut med nyheten att hon tagit fram ett eget bubbel – tillsammans med L.A. baserade vinbolaget Un’Sweet som grundats av Malin Eklund och Lisa Agerman. Det nya bubblet beskrivs som ekologisk, gott och torrt!
På sin blogg skriver Michaela Forni att den nya flaskan med ekologiskt bubbel är ett av hennes stora drömprojekt. “Jag är så glad för att jag gick på magkänslan och satsade på det här projektet. Det har varit så roligt nu i starten och jag ser fram emot att få jobba vidare med det i fortsättningen. Det är ett bubbel som är perfekt till tjejmiddagen och löjromspizzan och allt annat som jag tycker om i livet”, skriver hon.
Inte haft tråkigt en sekund
Det nya bubblet är ekologiskt och innehåller inget tillsatt socker. Det är solvatten-märkt och klimatkompenserar för transporterna med hjälp av organisationen Solvatten som jobbar för rena vatten i östra Afrika. “Det känns otroligt kul att få göra detta med ett gäng skarpa kvinnor som också gillar att ha kul på jobbet. Jag tror inte att jag har haft tråkigt i en sekund hittills när vi tagit fram det här bubblet”, skriver Michaela Forni på sin blogg.