instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Män är mer öppna för sexleksaker i relationer

Av: Metro Mode

Trots att fler kvinnor använder sexleksaker, så visar det sig att kvinnor är mindre öppna till att använda sexleksaker tillsammans med sin partner. En del är rent av rädda för att föreslå sexleksaker för sin partner. Detta visar sig i en undersökning som genomförts på uppdrag av LELO. Men fördelarna med att använda sexleksaker i parrelationer är många och kan öka chansen till orgasm.

Foto: Lelo

Att använda sexleksaker tillsammans kan vara ett bra sätt att utforska nya sätt att vara intima, vilket i sin tur gör att man stärker sin relation. Det så kallade kärlekshormonet oxytocin frisätts nämligen vid orgasm och beröring och som resultat av detta förstärks anknytningen och känslan av närhet. Enligt LELOs undersökning upplever många av de som använder sexleksaker med en partner fördelar som att sexet blir mer spännande, att det hjälper till att utforska sexlivet ihop och att det gör sexet mer passionerat.

Foto: Lelo

Utforska nya erogena zoner

Nu har LELO lanserat sin nya produkt LELO DOT som kan fungera som en bra start för att få in sexleksaker i sin parrelation. Produkten är framtagen för den som önskar utforska nya erogena zoner, själv eller tillsammans med sin partner. LELO DOT är en pinpoint-vibrator som är utformad för att kunna användas exteriört på hela kroppen, vilket gör den perfekt för par att använda redan under förspelet.

“I en stressig vardag glömmer många par bort att prioritera närhet och intimitet, trots att vi innerst inne vet att det är viktigt att avsätta tid för varandra för en välmående relation. Med LELO DOT hoppas vi kunna inspirera fler till att utforska sina erogena zoner”, säger Jenny Peura, marknads- och kommunikationschef på LELO, Sverige.

Fem oväntade erogena zoner att utforska med din partner:

1. Insida underarm

2. Knävecken

3. Hälsenorna

4. Fotsulorna

5. Korsryggen

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår