instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Meghan Markles och prins Harrys kärlekshistoria hamnar på vita duken – filmen vi alla väntar på

Av: Metro Mode

Har du också fått det brittiska kungahuset på hjärnan och kan inte få nog av Meghan Markle och prins Harry? Då kan vi berätta en riktigt rolig nyhet – parets kärlekshistoria ska nu bli film.

Annons

Foto: REX

Ja, det är sant! Just nu pågår castingen för fullt till filmen som enligt Deadline har fått titeln Harry & Meghan: The Royal Love Story. Filmen kommer att handla om parets kärlekshistoria från och med deras första blind date till förlovningen i november förra året. Tydligen kommer även filmen att gå in på Meghans liv som skild skådespelerska i USA. När filmen kommer att sändas i amerikansk tv är fortfarande inte klart, dock spekuleras det kring att den kommer att släppas strax innan bröllopet som äger rum i maj i år. Anledningen till spekulationerna är att det tidigare släppts en film om William och Kate, William & Kate: The Movie, som sändes bara elva dagar innan parets bröllop.

Källa: Harper’s Bazaar

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår