instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Nyheter GB Glace 2024 –  Spana in årets 5 nya glassar!

Av: Metro Mode

Äntligen släpper GB årets glassnyheter för 2024! Vi kan knappt vänta på sommarvärmen, salta bad och välsmakande glassnyheter som kronan på verket! Spana in nyheterna nedan!

Foto: GB Glace

I november 2023 gick GB Glace ut med frågan vilken glass folket ville ha tillbaka – Cornetto Citron, Top Hat, Puckstång eller Solero Berry? Cornetto Citron vann och är därför en av årets nyheter!

I övrigt ser vi tre härliga nyheter från Magnum, Magnum Wonder – Golden toffee är en glass med toffeesmak doppad i choklad och karamelliserade mandlar. Magnum Euphoria – pink lemonade är en citronglasspinne med en kärna av hallonsorbet täckt av vit choklad och godis och Magnum Chill – blueberry cookies är en glass med smak av vanilj och kex med en kärna av blåbärssorbet doppad i vegansk choklad.

En annan spännande nyhet är glädjespridaren Twister cosmixx, en glass med smak av svarta vinbär, hallon, äpple och blåbär.

GB Glaces glassnyheter finns i butiker från vecka 6.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår