instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Räkchock och soppglädje när Lin och Sara lagar Tom Yum Goong

METRO MODE +
Av: Metro Mode

I andra avsnittet av matserien Tastes of Asia bjuder Sandy Lin in bloggaren Sara Che till det thailändska köket. Tillsammans pratar de räkor, rätta mängden chili och smakar av Lins himmelska Tom Yum Goong-soppa.

Sandy Lin från restaurangen Weidao har gått den långa vägen för att lära sig de asiatiska kökens hemligheter. Efter att ha gått matutbildningar  i såväl Korea som Kina, Thailand och Japan vet hon vad hur man lagar riktigt god mat. Tillsammans med matälskaren och bloggaren Sara Che lagar hon den här veckan sin berömda Tom Yum Goong – en traditionell soppa från Thailand – som är en riktig fest för alla som älskar skaldjur.

Upptäck Asiens mest spännande smaker på Weidao.

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår