Recept: Raw brownie med krämig kokosgrädde
Dessa goda brownies är gjorda av en cashewbas som blandas med dadlar, kakao, chokladproteinpulver och havregryn.
Pricken över i:et får du med hjälp av vispad kokosgrädde (frys grädden 20 minuter innan och häll bort överflödigt vatten innan du vispad den för bäst resultat).
Raw brownie med krämig kokosgrädde
Du behöver:
2 dl cashewnötter
2 dl havregryn
8-10 kärnfria dadlar
1 msk kakao
1 skopa chokladproteinpulver
Gör så här:
1. Mixa cashewnötterna till ett mjöl med stavmixer.
2. Mixa även igenom havregrynen.
Rör samma med nötmixen.
3. Lägg ner dadlar (utan kärnor), kakao och chokladproteinpulver och kör allt ytterligare med stavmixern tills en jämn smet bildats.
4. Skär i fyrkanter, vispa grädde och toppa med det.
Fotograf: Cassandra/Metro Mode