instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Shepherd’s Pie, – Fira St. Patrick’s day med en irländsk klassiker

Av: Metro Mode

På torsdag den 17 mars firar Irland sin nationaldag till minne av skyddshelgonet Saint Patrick. För att uppmärksamma högtidsdagen har den hyllade köksmästaren Mattias Dahlström tagit fram en modern version av den irländska klassikern Shepherd’s Pie, med spännande smaker och tillbehör.

Inför St. Patrick’s Day har Mattias Dahlström, köksmästare på den nyöppnade restaurangen La Boca Doce i Stockholm, tolkat en irländsk klassiker och gett den en modern tvist med nya fräscha smaker. Rätten har fått namnet Shepherd’s D.E.W. – efter den irländska nationalrätten Shepherd’s Pie. Hemligheten bakom den här varianten är cheddarost och en rejäl skvätt Tullamore D.E.W.

Även tillbehören är viktiga komponenter för att lyfta smakupplevelsen. En krispig sallad med fräscha smaker och olika texturer binder ihop rätten. Tillsammans med en klassisk irländsk dryckeskombination, en så kallad D.E.W & A Brew, alltså en whiskey tillsammans med öl, ges en fullständig smakupplevelse av rätten!

Spana in receptet nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår