Nöje

Sommarsallad med minimozzarella

Satsa på en härlig och frisk sommarsallad med minimozzarella och grillade nektariner till sommarens alla middagar! Rätten fungerar lika bra till grillmat som lunch!

Foto: Granarolos

Hacka, grilla, njut – håll det enkelt i sommar! Ta de grönsaker du har hemma, grilla några nektariner och toppa med Mozzarella Mini och en god olivolja. Färdigt. Och jättegott. Du kan såklart piffa till salladen med rostade pinjenötter, basilika och mangovinäger också. Spana in det härliga receptet nedan!

Sommarsallad med mozarella Mini

Sommarsallad med mozarella Mini

Tillagning: 15 minuter Ingredienser: 4 personer
Gör så här:

1 paket Granarolo Mozzarella Mini

1 paket mixsallad/små gröna blad

1 näve ruccola

4 nektariner

1 låda cocktailtomater, 250 g

1 dl hyvlad Granarolo Quattrocento

Mangovinäger

Färsk basilika

Pinjenötter, rostade

Olivolja

Gör så här:

Värm grillen. Dela och kärna ur nektarinerna. Grilla med den skurna sidan nedåt så att nektarinen får fina grillränder och blir lagom varm.
Lägg salladen på ett serveringsfat och toppa med grillade nektariner, halverade cocktailtomater och Mozzarella Mini. Ringla över mangovinäger och olivolja, avsluta med några basilikablad och pinjenötter.

Foto: Granarolos

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!