Så gör du snickersbrownie på 3 ingredienser
Älskar du smaken av snickers? Då kommer du att få dig ett nytt favoritrecept, nämligen en tre ingrediensers snickersbrownie som du enkelt slänger ihop på ett par minuter.
Grundreceptet består av hasselnötskräm och ägg och är därmed både gluten och laktosfritt. Vi har fyllt vår snickersvariant med salta hasselnötter.
Kakan är god att toppa med ytterligare en klick av hasselnötskräm och servera med lättvispad grädde men går utmärkt att bara njuta av som den är.
Läs även:
Mjuk snickerskaka med vaniljglass på 3 ingredienser fixar helgmyset.
Floras smarriga snickerskakor.
No bake snickerskaka – ljuvlig kaka klar på några minuter.
Galet god snickersglass på några minuter.
Snickersbrownie
Du behöver:
4 ägg
1 burk nutella ca 400 g
100 g salta jordnötter
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 g. Vispa äggen i ca 7-10 minuter med elvisp (helst maskin)
2. Micra nutellan i skål ca 1 min på max. Häll försiktigt ner i äggen och blanda samman väl.
3. Häll upp I ugnsäker form klädd med bakplåtspapper och strössla över jordnötter.
4. Baka i ugnen ca 30 minuter.
Fotograf: Melanie Makes