instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Så minns vi David Bowie – 11 ikoniska looks

Av:

Metro Mode hyllar rockkungens fantastiska och ordinära stil. David Bowie visade att det är coolt att vara annorlunda.

I söndags den 10 januari gick en av världens största artister bort, David Bowie. Efter en 18 månaders kamp mot cancern orkade han inte mer. Han blev 69 år. David Bowie slog igenom 1969 med hitlåten ”Space Oddity” och har sedan dess trollbundit världen med sin fantastiska musik. Under karriären hann han även med flera stora filmroller i bland andra Labyrint och The Prestige och även flera roller som sig själv, bland annat i Zoolander.

Bortsett från sin fantastiska karriär var även David Bowie en stor modeikon som gick sin egen väg. Gång på gång har han levererat ikoniska looks som gått till historien. Både på och vid sidan av scenen har David Bowie alltid lyckats att chockera och imponera med sin stil. Han har visat att det är sjukt coolt att gå sin egen väg och vara sig själv. Han har inspirerat många till att utmana normerna och att våga att stå upp för vem man är. Han chockade den macho-influerade rockvärlden när han dök upp som sitt alter ego Ziggy Stardust, i smink, högklackat och kroppsstrumpor. Han gjorde det coolt att vara annorlunda. Vi kommer alltid att fortsätta imponeras av David Bowie och hans sätt att ta världen med storm.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår