Nöje

Så mycket är Britney Spears god för – och detta kan hon göra nu när hon är fri från förmyndarskapet

Visst hade vi alla anat att världsstjärnan Britney Spears förmögenhet inte var småpotatis, direkt. Men riktigt så här mycket hade vi kanske inte trott att hon fått ihop under åren.

Foto: Instagram @britneyspears

Britney Spears är äntligen fri från det förmyndarskap som har inskränkt hennes liv de senaste tretton åren. Nu kommer hon för första gången på länge ha kontroll över sitt liv, vilket innebär att äntligen ha ett bankkort och kunna använda kontanter, berättar hon själv i en video på Instagram.

Läs även: Britney Spears förmyndarskap upphävt efter 13 år – fansen jublar.

Inte i närheten av Rihanna

Och visst har stjärnan pengar att bränna om det är det hon vill. Tidningen Forbes bedömer nämligen att Britney Spears förmögenhet uppgår till 60 miljoner amerikanska dollar – pengar som hon har tjänat ihop genom sin musik, framträdanden, sitt varumärkes produkter samt medverkan i film och tv.

Bisarrt nog är denna astronomiska summa dock inte i närheten av vad vissa andra kvinnliga popstjärnor är värda. Taylor Swift bedöms vara värd 365 miljoner dollar, Beyoncé 440 miljoner dollar, och Rihanna uppges numera vara en dollarmiljardär.

Här berättar Britney Spears själv vad hon kommer kunna göra nu när hon är fri från förmyndarskapet:

Läs även:

Britney Spears planerar sitt bröllop.

Britney Spears ger mamma Lynne skulden för förmyndarskapet – i nu raderad post.

Källa: Bustle

Foto: Instagram @britneyspears

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!