instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Så reser du med sexleksaker

Av: Metro Mode

I takt med att fler länder öppnar upp blir alltfler sugna på sexiga weekendresor. Är du lite extra taggad kanske du också vill ta med dig dina sexleksaker på resan? Vi berättar hur du går tillväga.

Foto: Lelo/Unsplash

Små och lätta vibratorer kan packas ned i handbagaget men de lite större sakerna bör hellre checkas in. Kom ihåg att sexleksaker som är över 18 cm, av glas eller metall, kan räknas som vapen och bör checkas in eller lämnas hemma. När det kommer till piskor finns det också vissa restriktioner som gäller. Ridspön får tas med i handbagaget medan bullwhips och andra större produkter måste checkas in.

Se till att leksaken har ett lås

För att undvika den något pinsamma situationen att hela väskan börjar vibrera kan du välja en sexleksak med låsfunktion. Många sexleksaker har idag ett slags lås som du måste låsa upp för att kunna använda den. Se också till att packa dina sexleksaker i små påsar för att förhindra att den rullar ut på golvet ifall väskan blir genomsökt. Du kan också lite diskret berätta för personalen vad påsen innehåller om de vill titta närmre på vad du har med dig i bagaget.

Satsa på allt-i-allo produkter

Om du vill packa med dig glidmedel eller massageolja kan du välja lite mindre reseflaskor på apoteket. Om du är inne på att packa lite mer kinky saker kan du försöka tänka lite mer smart. Bondage-tejp kan vara ett resvänligt alternativ och fungera som en “allt-i-allo”-produkt inom BDSM. Men kom ihåg att reglerna ser olika ut beroende på var du reser. Vissa länder har förbud mot sexleksaker så kom ihåg att kolla upp detaljerna noga innan du packar väskan med dina favoritsaker!

Länder där sexleksaker är förbjudna

Dubbelkolla alltid innan resan att sexleksaker inte är förbjudna i landet du ska besöka. Nedan har vi listat några länder där sexleksaker inte är tillåtna.

Källa: Mashable, Nymag

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår