instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Se Lady Gagas känslosamma uppträdande från Oscarsgalan 2016

Av:

Watch Lady Gaga perform Til It Happens to you at the #Oscars here https://t.co/ptBYEAIKqq

— Lady Gaga Facts (@LGMonsterFacts) 29 februari 2016

Annons



Ett av Oscarsgalans största ögonblick var Lady Gagas starka framträdande om sexuella övergrepp som rörde många till tårar.

Lady Gaga sjöng den Oscarsnominerade låten “Til It Happens To You” från “The Hunting Ground”, en dokumentär om sexuella övergrepp på collegeområden i USA. Ett framträdande som trollband hela publiken och som dessutom presenterades av vice presidenten Joe Biden.

 

– Alltför många kvinnor och män, både på och utanför campus, är fortfarande offer för övergrepp, sa han i presentationen. Vi måste och vi kan förändra kulturen, fortsatte han.

 

Som om inte uppträdandet och låten var känslosamt nog så hade Lady Gaga sällskap på scen av ett dussintal personer som utsatts för sexuella övergrepp på flera college runt om i USA. Med starka budskap skrivna på deras armar stod de tillsammans mot sexuella övergrepp och trakasserier. Lady Gaga blev märkbart rörd under uppträdandet och hon var långt ifrån den enda på galan som hade tårar i ögonen.

Tyvärr blev det ingen Oscar för Lady Gaga och låtskrivaren Diane Warren utan de fick se sig besegrade av Jimmy Napes’ “Writing’s on the Wall”från Spectre.

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår