Är du mitt upp i en bröllopsplanering? Kolla in den senaste trenden som är lika fin som den smakar gott. I år ska desserten nämligen hängas upp – på väggen!
Här listar vi fyra ljuvliga varianter där desserten hänger på en krok.
1. Servera desserten på olika hyllplan
En enkel variant av att hänga upp desserten är att placera den på olika hyllplan. Enkelt och effektfullt.
2. Mixa och matcha
Skapa en färgklick genom att matcha de upphängda bakverken med blommor, dryck och andra godsaker.
3. skapa en praktisk (och god) verktygsvägg
En verktygsvägg kan du köpa på vilket byggvaruhus som helst. Istället för att fästa verktyg i hålen blir det mycket roligare att fästa nygräddade munkar i dem.
4. Satsa på naturnära färger – och smaker
Toppa dina bakverk med olika sorters choklad och krossade nötter. Nej, det blir inte godare än så!
Foto och källa: Boredpanda