instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Sex and the city-stjärnan ställer upp i guvernörsvalet – och vi vill flytta till New York!

Av:

Sex and the city-stjärnan som spelar advokaten Miranda Hobbs är inte bara högpresterande och framgångsrik i sin skådespelarroll. Nu ställer hon upp i guvernörsvalet i New York – med målet att skapa ett mer jämlikt samhälle.

Foto: IBL

Annons

Flera amerikanska medier har skrivit om att SATC-stjärnan Cynthia Nixon kommer delta i guvernörsvalet – och nu vet vi äntligen att det stämmer! I ett Twitter-inlägg bekräftar hon informationen: “Jag älskar New York, och idag meddelar jag min kandidatur till posten som guvernör”.

I love New York, and today I’m announcing my candidacy for governor. Join us: https://t.co/9DwsxWW8xX pic.twitter.com/kYTvx6GZiD

— Cynthia Nixon (@CynthiaNixon) 19 mars 2018

Cynthia Nixon har länge varit politisk aktiv och beskrivs på sin kampanjsida som en livslång New York-bo som vill kämpa för ett bättre och mer jämlikt New York. I det kommande valet kommer hon att utmana Andrew Cuomo som är den nuvarande guvenören. Vinner hon blir hon den första kvinnliga guvernören i staten New York!

Källa: Refinery29

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår