Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Sias tomteglass 2021 – Vit Chokladbräck med Polka

Sia Glass succé, Tomteglass, presenterar för femte året i rad en ny smak! Resultatet av tomtenissarnas vedermödor kan nu avslöjas: Vit Chokladbräck med Polka.

I år letade Sia inspiration i den mysiga traditionen att göra julgodis hemma i köket, och valet föll till sist på den superpopulära varianten polkabräck. Efter mycken möda, men inte så fasligt stort besvär, kan årets juliga smak presenteras: Vit chokladbräck med Polka heter årets Tomteglass.

Denna julinspirerade smak, som nu skickas från glassfabriken till butikerna, görs med vit chokladgräddglass med polkakulor och bitar av vit choklad, och glassen går i juligt rött och vitt.
– Vi kombinerar det bästa av två världar; jul och glass. Det är femte året i rad vi presenterar Tomteglass och jag tycker vi lyckats väldigt bra även i år med att kombinera ett nytänk med smaken med en mysig bekant julkänsla, säger Dan Bengtsson, marknadschef SIA Glass.

Som tidigare år görs Tomteglass endast i en limiterad upplaga – med uppenbar risk för som alla tidigare år sälja slut – och denna smygstart av julen sker i butikerna redan från vecka 44.

Årets Tomteglass presenteras i en extra julfin förpackning på 0,5 liter.

Tidigare Tomteglassmaker:

2017: Skumtomte

2018: Lussebulle

2019: Marsipangris

2020: Glöggmys

Läs även:

Sias tomteglass 2020 – Glöggmys.

Annas Pepparkakor 2021 – här är årets smak.

Juleskum 2021 – spana in årets nya smaktwist från Cloetta.

Nu kan du fira jul i oktober – Stockholm får unik hotellupplevelse.

Blossa släpper glögg med smak av whiskey och alkoholfritt glubbel.

Blossa glögg 2021 – här är nya smaken.

Aladdinasken uppdateras med ny pralin 2021 – välkommen saltkaramell.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!