instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Skåla i hållbart rosévin i vår!

Av: Metro Mode

Äntligen är varmare dagar runt hörnet och vad ger mer vårkänslor än ett glas rosé i solen? Nu kommer alkoholfria GodDryck No2 Sparkling Rosé i ny tidlös och hållbar design. Den passar både bra att avnjutas som den är eller i en festlig drink. Nedan delar vi två härliga vår- och sommarrecept.

Rosévin passar att drickas året om men många tycker det är extra gott under de varmare månaderna. Rosévin, som blir populärare för varje år, görs på blå druvor. Vid tillverkningen får skalet laka ur i musten i några timmar efter pressningen vilket ger vinet smak och den fina rosa färgen.

GodDryck, som blev världens första företag att erbjuda klimatpositiva drycker, har tagit ett viktigt steg i sin hållbarhetsresa genom att ta bort plastsleeven på flaskorna. GodDryck No2 Sparkling Rosé som tidigare hade ett rosa plastöverdrag kommer nu dessutom i en ny tidlös design för att förmedla dryckens komplexitet samtidigt som den är snällare mot planeten!

Spana in de härliga recepten nedan!

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår