instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

SodaStream lanserar nästa generationens bubbelvattenmaskiner

Av: Metro Mode

Snygg och elegant design i kombination med innovation har varit viktiga inslag i skapandet av SodaStreams nya bubbelvattenmaskiner. Tack vare lanseringen av de tre nya maskinerna kommer det att vara enkelt att hitta en passande produkt för alla som vill ha en mer hållbar vardag.

Foto: Soda Stream

Nästa generationens bubbelvattenmaskiner från SodaStream lanserades under våren 2022 och finns tillgängliga i de tidlösa färgerna svart och vitt. Samtliga tre maskiner är designade med SodaStreams innovativa Quick Connect Cylinder-teknik, vilket gör det möjligt att montera kolsyrecylindern med ett enkelt klick istället för att behöva skruva fast den.

Foto: Soda Stream

Utöver SodaStreams innovativa teknik har fokus legat på att skapa en design som är både klassisk och elegant. De nya maskinerna Duo, Terra och Art är speciellt utvecklade för att passa alla typer av användare som vill minska sin användning av engångsplast. Med alla tre bubbelvattenmaskiner ingår även diskmaskinssäkra och BPA-fria plastflaskor.

Spana in nyheterna nedan! Kanske är det något att lägga under granen?

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår