Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Sonens underbara “kontaktannons” till sin mamma har setts över 15 miljoner gånger!

Norska Alex Lyngaas hade tröttnat på att se sin mamma Eva gå ensam genom livet, så han bestämde sig för att hjälpa henne hitta en partner – med hjälp av sin filmkamera. Under ett års tid samlade Alex material till en rörlig kontaktannons, som snabbt uppmärksammades runt hela världen. 

Videon “Looking for Adam” har haft över 15 miljoner visningar på Youtube, sedan den publicerades i maj 2015.

“Jag vill presentera min mamma, Eva, som är singel och förtjänar en bra man. Om du är den mannen, eller vet någon som skulle kunna vara, snälla kontakta oss”, skriver Alex. Den fina gesten till sin mamma och hans kärleksfulla budskap till resten av världen har startat en rörelse som ingen av dem kunde drömma om när han först laddade upp klippet på sin kanal.

Förutom alla brev som har skickats in (två månader efter det första klippet hade redan 3 000 brev hamnat i inkorgen) har tidningar och tv-kanaler runt om i hela världen uppmärksammat den gulliga historien. Alex grämer sig dock över att han lyckades missa att de fått en inbjudan från Jimmy Kimmel Live!

Den rätte verkar inte ha dykt upp ännu, men Eva är överväldigad och upprymd över all kärlek hon har fått. Kolla in klippet här ovanför när du också behöver ett leende på läpparna!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!