instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Uppgifter: Spice Girls återförenas till Geris 50-årsdag

Av: Metro Mode

I höst återförenas Spice Girls för att fira Geri Horners 50-årsdag, det rapporterar den brittiska tidningen The Sun. Om uppgifterna stämmer blir det gruppens första framträdande på ett decennium.

Foto: REX

Enligt nya uppgifter kommer samtliga fem medlemmar ur Spice Girls att återförenas för ett specialframträdande med anledning av Geri Horners (före detta Halliwell) 50-årsdag i september.

Första framträdandet på tio år

Annons

Horner, som planerar att fira födelsedagen med en påkostad fest, ska enligt en källa till The Sun ha bjudit in Emma Bunton, Mel B, Mel C och Victoria Beckham att framträda tillsammans med henne.

Uppträdandet blir gruppens första sedan OS-avslutningen i London 2012. Själva festen förväntas äga rum på en herrgård i Oxfordshire i England, som dessutom råkar ligga precis i närheten av ett av David och Victoria Beckhams hus.

“Ser fram emot att återförenas”

Enligt källan kan gruppen komma att framföra en av sina största hits på festen:

“Tjejerna ser fram emot att återförenas och planen är att alla fem ska sjunga Happy Birthday och komma upp på scen för att sjunga en låt tillsammans med Geri – eventuellt Wannabe”, berättar källan och fortsätter:

“Att en av tjejerna fyller 50 är en jättestor grej – de vill alla vara där för att fira den stora dagen med stil och att återförenas efter ett decennium känns som den perfekta tidpunkten.”

Källor: The Sun, Evening Standard

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår