instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Tacorecept – 3 perfekta tacos till fredagsmyset

Av: Metro Mode

Nu står kikärtschips näst på tur när Santa Maria utvecklar sin Tex Mex-kategori. Det nya chipset är gjort på kikärtor, svarta bönor och gröna ärtor tänkt att ta fredagstacos till en ny nivå!

Foto: Santa Maria

“Next Mex” är det nya Tex Mex-sortimentet från Santa Maria som nu väntar tillökning av de smakrika kikärtschipsen. I närmare 30 år har varumärket Santa Maria dominerat Tex Mex-kategorin och nu utvecklar de alltså den nya Next Mex-kategorin som bland annat innehåller två nyheter.

Det nya Next Mex-sortimentet

“Next Mex, som vi kallar det här sortimentet och som du känner igen på de svarta förpackningarna, är fortfarande ett väldigt nytt koncept på marknaden. Med de här produkterna erbjuder vi nya spännande tillbehör och uppmuntrar till variation med olika proteinkällor, såsom växtbaserat protein, fläskkött, nötkött och kyckling”, säger Niklas Larsson, Marknadschef på Paulig i Sverige.

De två nyheterna som lanseras, är utöver kikärtschipsen en kryddpaste för “sweet pork tacos.” Med en rik smak från anchochili och sötma från ananas är den mildare i smaken än deras existerande paster och kan även användas till vegetariska tacos. Precis som övriga paster i Next Mex-serien är den vegansk och tillsätts i slutet av tillagningen.

Nedan hittar du tre härliga recept på Tacos!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår