instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Tinder öppnar höstens hetaste mötesplats, Tinder Explore

Av: Metro Mode

Tinder öppnar upp sina virtuella dörrar till Explore – den största uppdateringen sedan Swipe-funktionen uppfanns. Explore är en helt ny hub i appen som erbjuder nya interaktiva sätt att använda Tinder och ger medlemmar mer kontroll över vilka de träffar.

I Explore finns bland annat möjlighet att sortera urvalet av profiler baserat på olika intressen och önskemål, samtidigt är det en samlingsplats för ett ständigt växande utbud av sociala upplevelser som nya Hot Takes, Vibes och Swipe Night. Det är alltså en levande plats som ständigt utvecklar nya alternativ för medlemmar att utforska och hitta någon ny, oavsett vad det är en söker.

“En ny generation dejtare efterfrågar mer av oss nu efter pandemin: de vill ha fler sätt att ha kul och interagera med andra virtuellt samt få mer kontroll över vilka de träffar på Tinder”, säger Renate Nyborg, CEO på Tinder “Lanseringen av Explore är ett stort steg mot att skapa en djupare, flerdimensionell, interaktiv upplevelse för våra medlemmar, som breddar möjligheterna för Tinder som en plattform.”

Nu rullas Explore ut internationellt och kommer att finnas tillgänglig för svenska medlemmar redan under nästa vecka, med start på måndag den 10e oktober.

Vid lanseringen är detta tillgängligt i Explore:

Läs även:

Redo att hitta kärleken? – Här är de bästa dejtingapparna 2021.

Dejtingapparnas framtid? – Happn lanserar röstfunktion.

Dessa emojis bör du ALLTID undvika när du dejtar!

Spela padel och dejta – Tinder öppnar padelbana i Stockholm.

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår