Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Trött på vanlig glögg? Här är drinkarna att bjuda på till advent!

Vill du lyxa till det med en cocktail eller mocktail (en alkoholfri variant)  för att skapa en festlig stämning till advent eller inför jul? Vi har samlat drinkrecepten som garanterat kommer att göra succé i december.

Oavsett hur du laddar upp inför jul så kan en härlig cocktail eller mocktail skapa julstämning på ett kick. Här nedanför har vi samlat drinkrecepten som är ett alernativ till den klassiska glöggen.

Juliga drinkar för alla smaker

Under juletid kan det vara kul att bjuda gästerna på något mer än bara en klassisk glögg. Vad sägs om en kanelkyss eller krispig fläderdröm? Vi har samlat fem drinkrecept som alla har både en julig twist och fräscha toppnoter för alla smaker.

Läs artikeln här: 5 fräscha juldrinkar att servera under vinterns mysigaste högtid!

Uppdatera årets julcocktail

gin-tonic-glogg-stockholm-branneri

Nu slipper du välja mellan Gin & Tonic och glögg, för nu kan du få båda. För att njuta av glöggen på bästa sätt rekommenderas du att värma glöggen och servera den med rosmarinkvistar och lingon.

Läs artikeln här: Glöm vinglöggen – Gin & Tonic-glöggen är här för att stanna!

Glöggbellini

Allt du behöver för att sno ihop en bubblig glöggbellini är tre ingredienser.

Läs artikeln här: Glöggbellini är årets juligaste drink!

Bjud på “glubbel” på festen

Under de senaste åren har vi varje december sett en ny trend som bara har växt och växt – närmare bestämt det så kallade “glubblet”. Tidigare har vi behövt blanda till glubbel själva, men de senaste åren har färdiga glubbel lanserats.

Läs artiklarna här: 

Glöggfesterna är räddade! Nu lanseras ett nytt “glubbel”

Bubblande nyhet till vinterns glöggmys – här är Blossas nya glubbel 

Glöet är här

Med en lussebulle i ena handen och ett glas i den andra. Nu finns det en mousserande glögg – perfekt för julens alla glöggmingel!

Läs artikeln här: Nu finns mousserande glögg – perfekt för glöggminglet!

6 lyxiga glöggdrinkar

Foto: Unsplash

Är det jul så vill vi gärna att även drinkarna ska smaka och dofta jul. Därför gör vi årets godaste drinkar på rödvins-, vitvins- och till och med rosévinsglögg.

Läs artikeln här: 5 recept på varma och kalla glöggdrinkar till julens fester

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!