Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Trött på vanlig glögg? Här är drinkarna att bjuda på under julhelgen!

Att lyxa till det med en härlig cocktail eller mocktail (en alkoholfri variant) kan väl aldrig vara fel när man vill få till en festlig stämning? Vi har samlat drinkrecepten som garanterat kommer att göra succé i jul och under mellandagarna.

Oavsett vad du har för typ av umgänge i jul så kan en härlig cocktail eller mocktail lyfta stämningen rejält. Servera den som välkomstdrink eller inför utgången på juldagen. Här nedanför har vi samlat drinkrecepten som gör dig till kung i baren i jul.

 

Juliga drinkar för alla smaker

Under juletid kan det vara kul att bjuda gästerna på något mer än bara en klassisk glögg. Vad sägs om en kanelkyss eller krispig fläderdröm? Vi har samlat fem drinkrecept som alla har både en julig twist och fräscha toppnoter för alla smaker.

Läs artikeln här: 5 fräscha juldrinkar att servera under vinterns mysigaste högtid!

 

Glöggbellini

Allt du behöver för att sno ihop en bubblig glöggbellini är tre ingredienser.

Läs artikeln här: Glöggbellini är årets juligaste drink (du måste testa)!

 

Uppdatera årets julcocktail

Nu slipper du välja mellan Gin & Tonic och glögg, för nu kan du få båda. För att njuta av glöggen på bästa sätt rekommenderas du att värma glöggen och servera den med rosmarinkvistar och lingon.

Läs artikeln här: Glöm vinglöggen – Gin & Tonic-glöggen är här för att stanna!

 

Bjud på “glubbel” på festen

Under de senaste åren har vi varje december sett en ny trend som bara har växt och växt – närmare bestämt det så kallade “glubblet”. Tidigare har vi behövt blanda till glubbel själva, men till årets julfester lanseras nu ett mousserande vin med glöggkryddor.

Läs artikeln här: Glöggfesterna är räddade! Nu lanseras ett nytt “glubbel”

Glöet är här

Med en lussebulle i ena handen och ett glas i den andra. Nu finns det en mousserande glögg – perfekt för julens alla glöggmingel!

Läs artikeln här: Nu finns mousserande glögg – perfekt för glöggminglet!

Extra twist på årets glögg

Varma vindar, surfing och sol – årets glögg med smak av bland annat passionsfrukt och hibiskusblomma för tankarna till varmare breddgrader. Vi listar tre spännande glöggdrinkar att skapa tillsammans med årets glögg.

Läs artikeln här: Vill du spice:a upp årets Hawaii-glögg? Här är 3 recept att bjuda på under julminglet

 

5 lyxiga glöggdrinkar

Är det jul så vill vi gärna att även drinkarna ska smaka och dofta jul. Därför gör vi årets godaste drinkar på rödvins-, vitvins- och till och med rosévinsglögg.

Läs artikeln här: 5 recept på varma och kalla glöggdrinkar till julens fester

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!