instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Världens första sexleksaker gjorda på plastavfall

Av: Metro Mode

Plast har länge varit det huvudsakliga materialvalet i sexleksaksbranschen men nu har Sinful valt en ny inriktning. Nu släpps ohhcean, världens första sexleksakskollektion gjord med återvunnen plast.

Idén kom från entreprenören Mathilde Mackowski, delägare i Sinful, onlineförsäljare av sexleksaker. Problemet med plastavfall i havet har aldrig varit så utbrett som nu och ohhcean ville inte vänta på att någon annan skulle ta stafettpinnen. Här föddes idén om världens första sexleksaker gjorda med återvunnen plast.

Miljömedvetna sexleksaker

“Det har varit en lång resa. Det här är bara början, och vi är så glada över att ha startat den första vågen i och med lanseringen av ohhcean”, säger Mathilde Mackowski. På resan mot att tillverka mer miljömedvetna sexleksaker har hon arbetat tillsammans med #tide – en av världens ledande aktörer inom upcykling och återvinning av plastavfall från haven. Ohhcean-kollektionen består av tre uppladdningsbara produkter: en magic wand, en g-punktsvibrator och en kroppsvibrator. De kommer i mjuka havsinspirerade nyanser, moderna designer och erbjuder en härligt mjuk finish. Varje produkt levereras i en miljövänlig förpackning.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår