Zucchinibollar med ugnsstekt potatis
Här bjuder vi på Foodjunkies recept på zucchinibollar med ugnsstekt potatis. Perfekt middagsmat!
Foto: Morgan Eisenberg / Unsplash
Det här är ett jättebra alternativ att göra för oss vegetarianer när alla andra vill ha köttbullar!
Annons
Ugnsrostad potatis
Skiva potatisen och rosta den i ugnen med salt, peppar och olja.
Fotograf: Foodjunkie/Metro Mode
Zucchinibollar
Tips! Lägg den rivna zucchinin i en sil och pressa ur all vätska. (Den kan man dricka så man får i sig det nyttiga!)
Fotograf: Foodjunkie/Metro Mode
Zucchinibollar
Du behöver:
2 st zucchini (Riven)
3 dl havregryn
2 st ägg
vitlök
salt
peppar
chili
färska örter
(om man vill kan man lägga i en klick fetaost i mitten)
vitlök
salt
peppar
chili
färska örter
(om man vill kan man lägga i en klick fetaost i mitten)
Ta upp en ”klump” med en sked och forma i handen och då kan man pressa ur sista vätskan. Stek i olivolja och smör eller varför inte kokosfett.
Fotograf: Foodjunkie/Metro Mode
Annons
Zucchinibollar
Smaklig måltid!
Fotograf: Foodjunkie/Metro Mode