instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

8 produkter som fixar den ultimata basen

METRO MODE +
Av: Metro Mode

 En perfekt lagd bas är hemligheten bakom en sminkning som håller hela dagen. Tillsammans med Sephora guidar vi dig till hur du får till en felfri bas. 

Kat Von Ds Lock-it-kollektion innehåller produkter som är anpassade för att ge full täckning och hålla sig hela dagen. Sminket har hög pigmentering och ser lika fin ut när du lägger den på morgonen som senare på kvällen. Alla av Kat Von Ds produkter är 100 procent veganska och är inte testade på djur.

Den vanligaste anledningen till att din sminkning tappar lystern och inte håller en hel dag är att du inte har en bra bas. För att få en bas som håller hela dagen gäller det att använda bra produkter men även använda dem på rätt sätt.

Det viktigaste du ska tänka på när du lägger en bra bas är att avsluta med ett setting powder eller en setting mist, som Kat von D Lock-It Setting Powder eller Kat Von D Lock-It Makeup Setting Mist. Det är de produkterna som får din foundation och concealer att sitta på plats under hela dagen. I bildspelet hittar du åtta produkter som fixar den perfekta basen.

Kat Von Ds produkter hittar du på samtliga Sephorabutiker.

I samarbete med Sephora.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår