instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Audrey brow – så får du till den populära bryntrenden

Av: Metro Mode

En av tidernas största stilikoner har inspirerat den heta ögonbrynstrenden Audrey brow. Så här får du bryn som vackra Audrey Hepburn!

Foto: Instagram @kendalljenner

Den ikoniska skådespelerskan Audrey Hepburn är lika inspirerande idag som när storfilmer som Frukost på Tiffany’s och Sabrina kom ut på 50- och 60-talet.

På senare tid har Hepburns snygga ögonbryn fångat skönhetsentusiasters uppmärksamhet, något som har gett upphov till trenden “Audrey brow” – fylliga, raka ögonbryn som enligt experter är universellt smickrande.

Audrey brow – så gör du:

Om du likt Kendall Jenner och Zoë Kravitz vill prova på trenden så gör du på följande vis:

  1. Audrey brow kräver fylliga ögonbryn. Låt gärna dina bryn växa ut, men under tiden kan du fylla i dem med till exempel en ögonbrynspenna.
  2. Forma ögonbrynen så att de har en rak form. Brynets spets ska peka uppåt. Detta steg uppnår du med hjälp av en kombination av att plocka och fylla i/skulptera brynen. Akta dig dock för att plocka för mycket – om du är osäker är det bäst att överlåta detta till ett proffs.
  3. Fixera brynen med till exempel en brynpomad eller bryngel.  

Källor: MSN, Bustle

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår