Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Metro Mode testar och utser bästa håroljan

Bäst i test: Metro Mode testar och utser bästa håroljan
4 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/08/REdken-diamond-oil.jpg

Bäst i test: Hårolja

Redken Diamond oil glow dry

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 289 kronor

“En lätt olja som både är vårdande och värmeskyddande. Den ska också ge håret en diamantlikande glans. Tyvärr blev vi väldigt besvikna. Efter att ha använt den i flera dagar så märkte vi fortfarande ingen skillnad på håret. Dock så var den fantastisk vid värmestyling. Håret blev inte frissigt utan torrt och mjukt, men inte glansigt.”

Här hittar du produkten >>

https://metromode.se/files/2016/08/loreal-mythic-oil-nourishing-100-ml-big-2x.jpg

Bäst i test: Hårolja

L’Oreal Mythic oil Nourishing oil 

Betyg: ** två stjärnor

Pris: ca 189 kronor

“Vacker flaska och bra pris, men oljan i sig lämnar inget större avtryck. Oljan mjukar upp torra hårtoppar men lägger sig som en glansig hinna på längderna, istället för att tränga in ordentligt i håret.”

Här hittar du produkten >>

https://metromode.se/files/2016/08/morocanoil.jpg

Bäst i test: Hårolja

Morrocanoil treatment Light

Betyg: ***** fem stjärnor

Pris: 379 kronor

“Morrocanoil Light är framtagen för fint, torrt och färgat hår och den återfuktar håret utan att tynga ner håret. Oljan går snabbt in i och resultatet blir hur bra som helst. Oljan luktar dessutom jättegott. Har du torrt och slitet hår kommer du snabbt märka att håret får lyster igen. Det enda minuset är att öppningen är stor, så det är lätt att överdosera.”

Här hittar du produkten >>

https://metromode.se/files/2016/08/theimperial125ml.jpg

Bäst i test: Hårolja

Kerastase Elixir Ultime

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 359 kronor

“En härlig och vårdande olja som direkt tränger ner i håret. Oljan ska innehålla en Oleo-Complexe teknologi som omfattar en kraftfull kombination av fettsyror och mjukgörande ämnen. Väldigt dryg produkt men lite väl dyr prislapp!”

Här hittar du produkten >>

När håret börjar kännas slitet efter sommarens salta bad och solstänk är det dags att investera i en bra hårolja. Vi har testat höstens utbud!

Kolla in bildspelet där vi har testat oss igenom utbudet av lystergivande håroljor för att ta reda på vilka som ger håret glans, skydd och näring – och vilka som inte riktigt håller måttet. I testet betygsätter vi produkterna i en skala mellan en stjärna upp till fem stjärnor vilket är full pott.

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!