instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Cleansing Balms – 19 favoriter för återfuktande och effektiv rengöring

Av: Metro Mode

Om du vill få bort allt smink, rengöra huden på djupet och samtidigt återfukta bör du satsa på en cleansing balm. Kort sagt är det en oljerengöring i fast form. Vi berättar allt du behöver veta och listar våra favoriter nedan.

Cleansing balm är mycket effektiva för att lösa upp ögon- och ansiktsmakeup, samt alla spår av smuts som byggts upp under dagen. På så vis blir den ett lyxigt inslag i din hudvårdsrutin då produkterna ofta är berikade med lugnande ingredienser som sheasmör och kokosolja. Rengöringen fungerar även utmärkt för både morgon- och kvällsrutiner. De innehåller ofta ingredienser som E-vitamin och eteriska oljor.

Så använder du cleansing balm

När du rengör ansiktet med en cleansing balm kan du passa på att göra lite ansiktsmassage för att förbättra cirkulationen för en friskare och yngre hud. Känns huden extra torr och stram kan du använda den närande rengöringen som ansiktsmask genom att låta den sitta kvar på rengjord hy i cirka 10-15 minuter. Tvätta sedan bort den med en varm och fuktig trasa.

Källa: Glamour

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår