instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa concealer 2024 – 8 favoriter som som ger dig fin lyster

Av: Metro Mode

Kämpar du också med mörka ringar under ögonen? Att hitta rätt concealer är inte det lättaste och särskilt inte nu när det finns så många varianter med olika egenskaper. Täckande, ljusreflekterande, lystergivande, anti-age, fuktgivande – listan kan göras lång. Men för att göra det lite enklare för dig har vi valt ut 8 favoriter!

Ljusreflekterande och lystergivande concealers är som de perfekta vapnet mot mörka ringar samtidigt som de adderar ny lyster. Den här typen av concealers är nämligen inte lika täckande som en vanlig concealer utan är skapade för att vara ljusreflekterande. Att highlighta. Det viktigt att tänka på när du väljer den här typen är att välja en färg som är en till två nyanser ljusare än din vanliga hudton för bästa effekt. Nedan hittar du våra 8 favoriter som skapar ett väldigt naturligt resultat och lämnar huden frisk och fräsch.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår