instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa concealern 2023 – 13 bästsäljande favoriter som täcker och ger bra resultat

Av: Metro Mode

Är du på jakt efter en riktigt grym concealer som täcker, ger ett naturligt resultat och sitter hela dagen? Nedan har vi listat våra bästsäljande favoriter!

Foto: Instagram @matildadjerf

Bästa Concealer 2023

Att en bra concealer är guld värd kan vi nog alla hålla med om. Därför har vi samlat de bästa produkterna som går att klicka hem just nu, så att du kan hitta den concealer som passar just dig bäst.

Här nedan hittar du våra användbara tips för att välja och applicera concealer för ett naturligt resultat som håller hela dagen!

Vilken färg på concealer ska jag ha?

Vilken färg på concealer du ska välja beror på vad det är du försöker dölja:

Ett allmänt tips är att satsa på en concealer som har en något ljusare nyans än den egna hudtonen för att ljusa upp och ge huden lyster.

Måste man ha puder över concealer?

Puder gör inte bara att concealern håller längre, det ger även ett jämnare och snyggare resultat. Efter applicering av concealer, applicera puder med hjälp av en stor borste eller en beauty blender. Ett transparent setting puder ger ett naturligt och matt resultat.

7 användbara concealer-tips!

1. En tumregel är att alltid applicera concealer efter BB-cream eller foundation – om du applicerar produkterna i omvänd ordning riskerar du att smeta ut concealern.

2. Använd en ögonkräm innan applicering av concealer under ögonen. Det ger ett jämnare och snyggare resultat, särskilt på torr hud.

3. För applicering av flytande concealer under ögonen: Dutta fyra-fem små klickar concealer under ögat och fördela produkten med hjälp av en makeup-svamp.

4. Applicera concealern med en borste eller makeupsvamp – inte fingrarna. Värmen från fingrarna gör att concealern lätt fastnar på dem, vilket i sin tur innebär att mindre produkt stannar på ansiktet.

5. Om du har mogen hud, satsa på en concealer med krämig konsistens. Dessa produkter är mindre benägna att kaka sig eller flagna.

6. Om du ska täcka över en finne, applicera först concealern och vänta en stund så att den hinner torka lite innan du duttar ut produkten. Då täcker concealern bättre.

7. I nödfall kan du använda foundation som torkat i locket istället för concealer. Den har ofta en tjockare konsistens och täcker därför bättre.

Källa: Apotek Hjärtat

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår