instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa krämrouge – 17 favoriter som ger hyn fin lyster

Av: Metro Mode

Redo att ge din hy extra glow? Låt oss presentera en av våra absoluta makeup-favoriter: krämrouge. Denna produkt ger ett snabbt resultat, är lätt att använda och kan enkelt byggas på för att nå önskad färgintensitet.

Foto: Nars

Sminkprodukter som ger ett fint glow och samtidigt låter huden andas är alltid en vinnare i makeup-väskan. Här är allt du behöver veta om krämrouge!

Så väljer du rätt krämrouge

Det finns flera fördelar med krämrouge: förutom att det ger huden mer lyster än traditionell rouge (hejdå, highlighter!) är det dessutom lättare att applicera – att använda fingrarna eller en fuktad svamp duger gott för att få ett fint resultat.

När du väljer krämrouge är det bra att fundera på vilken finish du är ute efter. En produkt med skimrande finish riskerar nämligen att glida av fet hy, medan en med matt finish kan se kakig ut på torr hy.

Gällande konsistens finns det en tumregel som är väl värd att hålla i åtanke när du väljer rouge: ju lättare konsistens, desto mindre intensivt blir resultatet. Om du föredrar en produkt med mycket färg är det därmed bäst att välja en variant med mer krämig formula, snarare än en flytande sådan.

Slutligen, välj en nyans som passar din hudton – en kall hudton gifter sig självklart bäst med kallare nyanser, och varmare hudtoner passar bäst ihop med varma nyanser.

Här är några ytterligare tips för att hitta rätt färg:

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av MIA | Hair & MUA (@miamakeup)

Källa: Cosmopolitan

Nedan listar vi våra favoriter som ger ett fint glow!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår