instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa nattkrämen 2024 – vi listar 20 bästsäljande favoriter

Av: Metro Mode

Är det dags att se över din hudvårdsrutin? Ta tillfället i akt på kvällen och ge ansiktet lite extra mycket kärlek. Investera i en riktigt bra nattkräm för att vakna upp med en återfuktad hy full av lyster!

Foto: Shutterstock

Bästa nattkrämen 2024

Nattkrämen vårdar och reparerar din hud medan du sover, så när du väljer nattkräm är det viktigt att du väljer en kräm som passar din hud. Ta dig tid när du tittar igenom produkterna för att hitta en produkt för just dig.

Vad är det för skillnad på dag och nattkräm?

Nattkrämens uppgift är att återfukta huden efter att kyla, värme, vind och smink har påverkat under dagen. Då den ska verka under natten får den gärna vara lite tjockare än dagkrämen. På natten är huden som mest mottaglig för vård och produktionen av kollagen och cellförnyelse ökar. Genom att använda en bra nattkräm skräddarsydd för din hy hjälper du processen en god bit på vägen och kan på så sätt även förebygga ålderstecken och torrhet.

Läs även: Dagkräm vs Nattkräm – vad är skillnaden?

En bra nattkräm gör att du vaknar upp återfuktad och full av glow!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår