instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa ögonmaskerna 2024 – vi listar 13 bästsäljande favoriter

Av: Metro Mode

Med rätt ögonmask blir mörka ringar, torrhet, svullnad och fina linjer kring ögonen ett minne blott! Vi listar tretton bästsäljande favoriter – och ger dig våra bästa tips för användning av denna älskade hudvårdsprodukt.

Foto: Shutterstock

Med rätt ögonmask får du bukt med problemområdet kring ögonen på bara några minuter! Här är allt du behöver veta om hudvårdsprodukten vi helt enkelt inte kan vara utan.

Så använder du en ögonmask

Ögonmask, eller eye patches som det också heter, är speciellt anpassade till den tunna och känsliga hyn runt ögonen. Allt från dålig sömn till stress och annan påverkan kan sätta spår där, så det är viktigt att använda sig av hudvårdsprodukter som är anpassade för just detta område.

Masken applicerar du i ett generöst lager kring ögonområdet på torr och rengjord hud, såvida inget annat anges på förpackningen (se upp så att du inte får produkt i själva ögat!). Efter några minuter avlägsnar du masken och sedan kan du följa upp med din vanliga hudvårdsrutin.

Problem med mörka ringar och svullnad kring ögonen? Prova en produkt som innehåller ingredienser som mentol, koffein och grönt te. Ett annat hett tips är att förvara din ögonmask i kylskåpet – kylan hjälper nämligen till att lugna ner svullen hud och gör att du ser mindre trött ut.

Spana in våra favoriter bland ögonmaskerna nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår