instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Bästa värmeskydd – vi listar 12 favoriter för alla hår

Av: Metro Mode

Använder du stylingverktyg regelbundet är värmeskydd en hårvårdsprodukt du inte bör hoppa över. Värmestyling sliter allra mest på håret. Värmeskyddande produkter lägger sig runt hårstrået och skyddar håret mot den skadliga värmen.

Foto: Unsplash

Motverkar slitage

Värmeskydd är A och O om du använder värmestyling. Värmeskyddet motverkar slitage som kan uppstå vid användning av värmevärktyg. Kluvna toppar och avbrutna hårstrån beror ofta på värmestyling, något som förebyggs med värmeskydd. Men även fast du använder dig av värmeskydd kan det vara bra att använda stylingverktygen på så låg värme som möjligt, värmeskydden fungerar inte om värmeverktyget har för hög värme.

En mängd olika värmeskydd att välja mellan

Applicera värmeskyddet från rot till topp i fuktigt hår innan du fönar håret eller i torrt hår innan användning av platt- eller locktång. Det finns en mängd olika värmeskydd att välja mellan, både i sprayform och i leave-in-formula. Kom ihåg att aldrig locka eller platta håret förrän det är helt torrt. Flera värmeskydd har ofta välgörande egenskaper och en härlig doft som gör att produkten känns extra härlig och lyxig att använda.

Nedan listar vi våra 12 favoriter med värmeskydd – från budget till lyx!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår